Semester

skärgård
 
sommar
 
skärgård
 
Halv fem igår eftermiddag fällde jag ihop datorn, satte på mitt autosvar på mailen och gick på semester. S-E-M-E-S-T-E-R. Ljuvligt. Nu väntar 23 lediga dagar med en del vila och massor av roliga saker. Jag börjar med en ganska oplanerad vecka i Stockholm där jag ska göra sånt som jag tänker att jag ska hinna på helgerna men aldrig får till. Typ besöka olika museum, hänga i parker, ta kvällsdopp, fixa i ordning här hemma, hitta den bästa gelaton och annat kul.
 
Nästa söndag åker jag till Montenegro med kompisar i en vecka för sol, bad och upptäcksfärder. Vi kommer bo i en liten by vid namn Przno samt några dagar i den lite större staden Kotor. Har ni några Montenegro-tips så hojta! Vi kommer ha bil och således kunna åka omkring en del. Min sista semestervecka tillbringar jag på roadtrip längs västkusten med stopp på Koster, Marstrand, Tjörn, Göteborg, Varberg och Falkenberg. Så ser i alla fall grundplanen ut, sedan stannar vi nog på vägen så fort vi ser något trevligt.
 
Med allt detta framför mig tycker jag det känns som en ultimat semesterplan. En perfekt mix mellan stränder och stadsliv, planerade dagar och utrymme för spontanitet, olika kompisgäng och tid på egen hand. Jag är så redo, nu börjar det!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Hej och tack för så fin blogg! Ska du till Falkenberg så vill jag bara slänga in ett litet tips för stället där jag jobbar, Solhaga stenugnsbageri i Slöinge. Tror verkligen att du hade tyckt om det, det är Prick-igt! Glad sommar!

  2. Annat bra tips i Falkenberg är pizzerian Lilla Napoli. De har någon slags idé om att skapa den ultimata napoletanska pizzan och gör egen mozzarella osv. Sjukligt god pizza! Kolla deras hemsida, man kan behöva boka pizza för de har bara ett visst antal drop-in ochstänger när pizzan är slut.

  3. I Varberg kan jag rekommendera middag på restaurangen Hus 13. Jag var där i lördags och det var ljuvligt gott! Det kommer ett blogginlägg om det hela under veckan.

  4. I Göteborg kan jag rekommendera ett besök på butiken Montern på Vasa kyrkogata 1. Fin shopping och gott kaffe! =) Trevlig semester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *