Barcelona

barcelona
 
Hej igen! Det blev visst ingen bloggning från Barcelona för jag hade inte en enda minut över. Och hade jag haft en enda minut över hade jag garanterat lagt den på att sova med tanke på att vi snittade runt 3-4 timmar per natt. MEN jag har haft det superbra och är verkligen meganöjd med min resa! Primavera Sound är en grym festival och Barcelona är dessutom en ultimat stad med allt man kan tänka sig. En lite mer utförlig rapport kommer snart, tills dess bjuder jag på lite mobilbilder från resan.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. "Inte en enda min ut över att blogga" = riktigt härlig resa, kan jag tänka mig. njutigt!
    vill passa på att tacka för din blogg i övrigt. känns alltid inspirerande, lite proffsig och lagom ouppnåelig, som att du är lite coolare än jag men inte otrevligt cool så man blir less. ha det fint i junisolen! (/regnet)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *