Tre spellistor

Idag åker jag till Barcelona och går på festival, hurra! Tusen tack för alla era tips, jag ska försöka hinna checka av så många som möjligt. I och med intensivt festivalande blir det kanske lite tystare här inne fram till på måndag, men jag slängde faktiskt ner min lilla dator i sista sekund (ehm ja, jag är beroende) så en liten hälsning kan nog hitta fram. Dessutom tänkte jag inte lämna er helt tomhänta utan ge er hela tre spellistor att lyssna på tills jag kommer hem. Två favoriter och en sprillans ny.
 
svensk snusksoul
 
Den första har fått namnet Svensk snusksoul. Kanske mest för att det är väldigt roligt att säga ”snusksoul”, men också för att det är något visst med småsouliga melodier i kombination med lite grövre texter. I beskrivningen till den här spellistan skrev jag ”låttexter du inte vill höra på radion när du åker bil tillsammans med dina föräldrar” vilket jag tror ger en ganska bra bild av vad den innehåller. Lyssna på den (med hörlurar om du är pryd) här!
 
 
 
mellan hägg och syren
 
Den andra listan är en gammal favorit från 2013 som jag tycker håller än. Den har titeln Mellan hägg och syren vilket känns extremt passande för årstiden vi befinner oss i. Se den som en liten nostalgisk blinkning till försomrarna som varit och låtarna man fortfarande tycker om.
 
 
 
solblekta markiser
 
Slutligen har vi en av mina favoritspellistor som verkar gå hem hos de allra flesta. Beskrivningen lyder såhär: Helgmorgnar med klirrande teskedar i kaffekopparna, springan av sol på parkettgolvet när man ställer balkongdörren på glänt, den märkligt söta doften av het asfalt och blommande citronträd, solbrun hud som tagit smak av det salta havet och uteserveringen med randiga markiser som blekts i solen. Därav namnet: Solblekta markiser. Trevlig lyssning så hörs vi snart igen. Puss & kram!
 

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh det är som att du hörde mig klaga över att jag inte har någonting att lyssna på, och bara levererade tre grymma spellistor. Tack och hoppas barcelona blir grymt!

  2. tack för tipsen! den sista följer jag redan (och gillar massor!) så ska definitivt ta och kika in de andra två också. nya listor gillas alltid!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *