Vårskor x2

sneakers
Jag orkar knappt kommentera det faktum att det snöar i maj, vad ska man göra liksom? Men lite mer vårvärme nu hade ju inte varit fel om jag fått önska. Särskilt med tanke på att jag införskaffat två par nya vårskor som jag längtar efter att få inviga.
 
sneakers
Det första paret är ett par Stan Smith Bold från adidas. Helt enkelt en klassisk Stan Smith men med en liten platåsula.
 
sneakers
Jag har ett par vanliga Stan Smiths sedan tidigare och jag tycker de är både sköna och passar till det mesta. Men eftersom det kändes lite tråkigt att köpa ett par exakt likadana nu när de började bli slitna så slog jag till på dessa. Jag beställde dem från adidas.se och efter ett antal utskällningar av PostNord kom de äntligen hem till mig. Så konstigt att paketleverans år 2017 ska vara så krångligt och tidskrävande. Kan någon bara fixa en posttjänst som funkar på riktigt?!
 
sandalerMitt andra par är mer åt det hysteriska hållet. Eller helt enkelt något jag hade älskat som barn och som jag bara inte kunde lämna bakom mig när jag väl fått syn på.
 
sandaler
Det är ett par röda sandaler från Zara med gigantiska pärlblommor som skimrar. Just röda skor tänker jag är en underskattad grej som kan göra vilken outfit som helst lite roligare.
 
sandaler
Om inte annat så passar de perfekt in i min klädfilosofi, nämligen att köpa saker som man håller upp och säger ”var inte den här lite rolig” om. Kläder och accessoarer som man blir glad av är bra saker!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Håller med dig, vädret har verkligen humörsvängningar så det heter duga, för någon dig sedan sken solen så att man kunde gå utan jacka, idag regnar det oavbrutet och är kallt.
    Skorna var superfina, de röda kan jag riktigt tänka mig blir sjukt snygga till både ett par slitna jeans liksom till en enkel svart klänning!
    Kram🌸

  2. haha, det här med transportföretag </3 jag arbetar på en e-handel som har avtal med transportbolag X, när jag en sommardag för något år sedan satt och klagade över allt som går fel hoppar min killes mamma in och frågar "använder ni Y?". det visade sig då att vi båda upplever samma jäkla problem med leveranserna i våra jobb – trots att vi arbetar i två olika branscher (sändningar är enda gemensamma nämnaren) och samarbetar med två olika transportbolag. så verkligen, kan det inte bara komma ett bolag som fixar leveranser utan nämnvärda problem??

  3. Alltså kan inte komma över hur mycket jag älskar din blogg?? Den är helt fantastisk. Du får liksom allting att bli intressant?! Ahhh can’t take it. Keep it up sister! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *