Jag…

i am ok
 
jag gör: ligger i sängen med datorn i knät, är lite sömnig så tänker nog ta en powernap när jag skrivit klart detta. Älskar att ta tupplurar på helgeftermiddagarna.
 
jag ska: planera kommande veckans middagar och gå och handla mat.
 
jag kan: vrida fötterna 90°, både utåt och inåt. Extremt bra partytrick.
 
jag köper: kläder jag blir glad av.
 
jag borde: skaffa ett lås och en hjälm till min cykel så jag kan börja cykla.
 
jag måste: uppdatera layouten på min blogg. Har en massa tankar och idéer men inte riktigt tiden att göra det. Och jag vill inte börja och göra det halvfärdigt för då kommer det ju se alldeles galet ut för er.
 
jag vet: inte vad jag vill göra i framtiden. Jag har ingen femårsplan eller ens en plan för de kommande fem månaderna. Borde man ha det?
 
jag tycker: att det var fint att någon satt upp budskapet ”I AM OK” längs vägen jag tar till jobbet.
 
jag tänker: att killen som sa ”alla män är douchebags” till mig har en viss poäng.
 
jag förbrukar: en burk gröna oliver i veckan.
 
jag lyssnar: på musik, ny musik. Älskar att göra det! Gå igenom en spellista och hitta nya favoritlåtar.
 
jag drömmer: om allt möjligt. Här om natten drömde jag att jag blev bjuden på middag av Rodebjer och de serverade korv stroganoff med ris och gröna ärtor.
 
jag längtar: till slutet av maj då jag ska åka till Barcelona med några kompisar och gå på festivalen Primavera.
 
jag fasar: för det världspolitiska läget och vad som kan hända.
 
jag använder: appen Sleep Cycle för att mäta hur djupt och bra jag sover. Tycker att det är kul att kolla siffrorna när jag vaknar och jämföra olika nätter med varandra.
 
jag njuter: av sol och värme. Jag kan känna rent fysiskt hur min kropp bara lapar i sig sol när jag är utomhus och att det gör den gott.
 
jag blir: glad av tanken på att vi har hela sommaren framför oss.
 
jag äter: mestadels vegetariskt när jag lagar mat själv. Det främsta undantaget är korv. Älskar Salami Milano och stekt/grillad korv med bröd.
 
jag dricker: kaffe och vatten på vardagarna, öl och vin på helgerna, fanta lemon på sommaren.
 
jag brukar: ta med ett nagellack i väskan och måla naglarna på förfesten pga konstant tidsbrist när jag gör mig i ordning hemma.
 
jag tittar: sällan på serier men nu följer jag fjärde säsongen av Skam. Har dock inte sett de två senaste veckornas avsnitt så tänkte plöja dem ikväll.
 
jag läser: Glöm mig av Alex Schulman.
 
jag vill: träffa någon med bra musiksmak som jag kan få dela mina bästa låtfynd med. God musiksmak är oerhört attraktivt i min bok.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. haha läste I, AMOK och tänkte att det bättre beskriver min stressiga uppsats-vardag just nu. löper fan amok snart men direkt efter framläggningen är det semester!

  2. Jag gör EXAKT samma med nagellacket! Mina kompisar tror typ att det är något fel om jag kommer till förfesten med färdigmålade naglar. Eh, kan det räknas som partytrick kanske?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *