Vind omkring nordväst

vind omkring nordvästJag lämnar några fredagsord till er här. Hoppas att ni har en riktigt fin helg framför er! Och vet ni vad, solen skiner, gruset knastrar under sneakerssulorna och ställer man sig mot en husvägg och blundar så känns det faktiskt ganska varmt. I morgon hoppas jag kunna sitta på balkongen, kanske i en tjock tröja eller jacka till och med, men med årets första utomhusfika uppdukad och bra musik som blandas med fågelkvitter. Nu är vi på andra sidan vintern, vi klarade det! Allt det bästa ligger framför oss. Är inte det en fantastisk känsla så säg?
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. ja nu är väl ändå våren här? Igår kväll när jag var ute och gick så luktade det vår, den där friska, fräscha härliga doften som inte riktigt går att beskriva 🙂

  2. ju äldre jag blir desto mer älskar jag våren. Förr var sommaren min favorit men visst är känslan av att veta att man har det bästa framför sig bättre än att vara mitt i det saliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *