Guld & Gucci

guldklänning
Fredagen till ära bjuder jag på guldklänning och discodans. Det är nämligen min sista dag på reklambyrån Animal idag och då vill man ju vara extra glänsande. Efter fyra år är det dags att göra nya saker och det känns såklart lite vemodigt men allra mest spännande. Jag lovar att berätta mer om detta inom kort, men nu är fokus på att fixa ett avslut på topp!
 
guldklänning

Klänningen jag har på mig kommer från Zara och jag köpte den i mellandagarna som backup till min nyårsklänning. Extremt guldig och lite 70-talig i sitt snitt.
 
skor
Kängorna är mina vinterfavoriter i från Gram. Perfekta för spontana danssessions.
 
gucci
Skärpet är från Gucci och en liten jag har sagt upp mig och skaffat nytt jobb-present från mig själv till mig själv. Jag bestämde mig någon gång förra våren att jag skulle unna mig det när jag gjort något riktigt bra och när jag signade mina papper i november slog jag till. Jag har redan hunnit använda det massor och tycker det passar till typ allt. Så fint och dessutom en liten symbol på att jag gjort något bra.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. såg din gif på instagram tidigare idag och blev så himla lycklig, klänningen är helt magisk! Och modigt att byta jobb (om det är det du gör?). det ska bli spännande att följa dig! 🙂

  2. Fina! Du har säkert fått frågan tusennnnn gånger och förlåt isåfall men måste bara fråga, hur gör du dina gifs? Har provat en del gratisprogram själv men kvalitén blir alltid så dålig????? Så himla tacksam för svar <3

  3. Fin klänning! 🙂
    Har ganska nyligen gjort min första videoblog som vore kul om du ville tycka till om, bra att veta hur man ska utvecklas! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *