Smärtstillande i december

pepparkakor
 
Ni vet känslan när man är nära ett migränanfall om man hör Last Christmas eller Mer jul spelas en gång till? När hysteriskt bjällerklang får en att rysa av obehag och man inser att man kan Michael Bublés julskiva utantill, även om man aldrig slagit på den frivilligt?
 
Julmusik är ju en genre som både hatas och älskas – just av dessa skäl och så även av mig. Ibland blir det liksom bara för mycket och därför har jag satt ihop en spellista med lite annorlunda jullåtar. Sådana man kanske inte hört en miljon gånger innan och som man faktiskt mår bra av att lyssna på. Så varsågoda: en timme och trettiotre minuter som lindrar som två alvedon men ändå försätter dig i en behaglig julstämning. Följ, spela och må bra ända fram till jul. ♥
 
[spotify id=”spotify%3Auser%3Asolig%3Aplaylist%3A6rUNI52DwtlMBpaQyeCmjV” width=”300″ height=”380″ /]

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. TAKK for verdens beste juleliste! Jeg jobber i en klesbutikk av og til, og denne lørdagen var jeg på jobb – og syk. MEN. Jeg hadde spillelisten din, og jeg lover at det ble bedre:) Smertestillende effekt er herved bekreftet! Jeg har gledet meg i hele dag til å komme hjem, legge meg på sofaen, spise ingefær- og gulrotsuppe, og til å skrive denne kommentaren. God helg!! Jeee 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *