Önskelista julen 2016

I min familj är vi stenhårda med önskelistor. Inte för att vi hatar överraskningar (det är fritt fram för sådana också) men mest för att det är så mycket roligare och bättre att få saker man verkligen behöver och vill ha. Så nu sitter vi på varsin kammare i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Norrköping och knåpar på våra listor. Här är min för julen 2016!
 
önskelista del 1
 
✴︎ Bok: Häng konsten lågt av Karolina Modig
✴︎ Smaragdgrön vas från House Doctor 
✴︎ GRL PWR-halsband från little.u ⇒⇒⇒
✴︎ Stor, grå serveringsskål från House Doctor ⇒⇒⇒
✴︎ Täcke: Hönsbär 240×220 cm från IKEA ⇒⇒⇒
✴︎ Skohorn i trä, exempelvis från Lagerhaus ⇒⇒⇒
✴︎ Svarta, varma tumvantar
✴︎ Bok: Ett stekt ägg är också middag av Siri Barje ⇒⇒⇒
 
önskelista del 2
 
✴︎ Liten bokstavstavla + vita bokstäver från Granit 
✴︎ Vit t-shirt: The Future is Female, storlek S, från Otherwild ⇒⇒⇒
✴︎ Sopset i trä från Granit ⇒⇒⇒
✴︎ Bok: PA&Co – Ännu en kokbok av Claes Britton & Christina Sollenberg Britton ⇒⇒⇒
✴︎ Små sminkhanddukar, exempelvis från Åhléns ⇒⇒⇒
✴︎ Stor, blå-grön serveringsskål från House Doctor ⇒⇒⇒
 
Vad önskar ni er i julklapp?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Å! Fina grejjor. Fråga! Varför har du ett dubbeltäcke? Bara myz eller känner du att det blir varmare? Jag är nämligen en frusen person och sover just nu med två täcken på varandra som dessutom är gamla och dunet samlas i botten och blaaaa blaaaa blaaa. Är alltså själv i behov av uppdatering på den fronten och blev nyfiken på dubbeltäcke :)))

    1. Jag är förvisso rätt frusen av mig så ett varmt, fluffigt täcke är helt klart ett plus, men den främsta anledningen till att jag vill ha ett dubbeltäcke är att sängen jag har nu är 140 cm bred och då ser ett vanligt täcke på gränsen till för litet ut. Så det är främst av estetiska skäl, men jag tänker också mer täcke = mer värme = mer mys! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *