Klädd för julfest

julbord
Låt oss kika på några halvdåliga outfitbilder på några helfina plagg. I fredags hade vi nämligen julfest med jobbet och jag kände mig inte riktigt sugen på att köra något svart och glittrigt som de flesta, utan valde att gå all in på: ROSA! Efter att ha snubblat över ett superfint laxrosa set i mockaimitation på Zara kunde jag inte låta bli att klicka hem det och sen var outfiten nästan klar. Här förevigad i spegeln på väg ut från Villa Källhagen där vi åt julbord.
 
rosa set
Och så här ser det ut på modellen på hemsidan. Kanske lite lättare att få en uppfattning nu? Jag var först lite nervös att jag skulle se ut som en julgris iförd rosa från topp till tå men jag tyckte jag klarade mig bra. Dessutom var både byxorna och tröjan världens mjukaste och extremt julbordsvänliga.
 
väska
För att bryta av och göra det hela lite juligare matchade jag med detaljer i rött och guld. Röda naglar, guldhjärta runt halsen, guldiga örhängen och pricken över i: en rubinröd väska med små guldfärgade insekter. Även den från Zara. Den är liten och rymmer bara det nödvändigaste men tenderar att göra folk (och mig) glada med sin lekfullhet. Så ja, min julbordsoutfit kan väl summeras som en supermjuk missmatchning med småknäppa inslag – mode när det är som bäst helt enkelt!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *