Saker jag inte gjorde sommaren 2016

Som en liten, tyst röst i förhållande till alla beskrivningar av soliga dagar fyllda med färgglada fotografier, långa reseskildringar från andra sidan jorden och smultron på strå-romantiserande. Här kommer listan över det som inte blev av, det som undveks och det som inte spelade någon roll i mitt liv denna sommar. Hur ser din lista ut?
 
saker jag inte gjorde sommaren 2016
0

Delta i diskussionen

19 kommentarer

  1. Haha, underbart! Min egen lista skulle bli hur lång som helst, för jag gjorde egentligen inget annat än tog hand om mina barn. Jag är ensamstående de med trillingar på 2,5 år och deras fyraåriga storebror, och det är mer eller mindre omöjligt för mig att hinna med något annat än att ta hand om dem. Att göra saker tillsammans med dem är också svårt eftersom trillingarna gärna springer iväg åt olika håll samtidigt, så det blir livsfarligt att vara ute med dem själv. Men vi överlevde och hade ändå en rätt bra semester trots allt.

  2. Tack för att du delar med dig av en spännande skildring av den sommar som inte blev av. Eller kanske blev av, beroende på hur mycket fantasi man som läsare har. Må fortsatt gott under sensommaren!
    Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *