Monday motivation 30

se framåt
 
Hej! Först tänkte jag be om ursäkt för att det varit tyst här några dagar, men så kom jag på att det är ju faktiskt helt onödigt. För det är inte som att jag brutit något avtal eller felat på något vis. Det finns ingen person högre upp som ställer krav på mig hur ofta jag ska blogga och ni har inte heller protesterat och sagt ”hallå, var är du?”. Så den enda jag ursäktar mig för är ju egentligen mig själv och mitt eget samvete, vilket är helt onödigt, så nu får det vara slut med det. Med andra ord, jag ber inte alls om ursäkt för att det varit tyst här. Men jag har saknat att skriva till er, det ska jag inte sticka under stol med.
 
Förra veckan var nämligen en riktigt stressig vecka med tusen saker att göra, alldeles för många övertidstimmar och helt klart för lite sömn. Det suger, men så är livet ibland. En av de bästa stunderna var dock när jag mötte upp Anna, Karin & Linn på Pom & Flora för att äta avokadomackor och planera vår Japan-resa. Vi bokade boende i Tokyo och även en tre dagars-utflykt till Hakone där vi ska bo på ett ryokan. Det är ett traditionellt japanskt värdshus där man sover på futon-madrasser, går runt i tofflor och får middag serverad på rummet enligt en massa traditioner. Dessutom är Hakone fullt av varma källor där man kan bada och en helt fantastisk natur. Gissa om jag längtar ihjäl mig efter detta?! Det ska bli så mysigt och avkopplande samtidigt som det ska bli väldigt kul att få uppleva något helt nytt.
 
Jag är så glad att vi bokade den här resan och det hjälper verkligen att kunna se fram emot detta när vardagen känns lite för stressig och hektisk. Sen är det klart att man inte alltid kan ha en stor resa i sikte (det är ju verkligen ett privilegium), men så länge man har något att se fram emot och längta efter så tror jag att livet blir lite enklare. Att leva i nuet har sin charm men just nu lockar det mig mer att flytta blicken längre fram, så det ska jag fokusera på nu. Vi hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *