Sportig tisdag

Idag vaknade jag upp och kände för att klä mig i looken sportig tjej. Så jag letade fram min gamla Fred Perry-piké som jag köpte i London för nästan fem år sedan och matchade med min mest tennisaktiga kjol innan jag kilade iväg till jobbet. På kvällen mötte jag upp ett gäng vänner, bland annat Karin, och vi märkte att vi klätt oss nästan identiskt. Så fint att omedvetet BFF-matcha med någon! Sedan åt vi pizza och drack bubbel i Vitabergsparken till tonerna av Lemonade och så skrattade vi en massa och pratade om sommaren och galna dejter och annat spännande. Bättre tisdag än så kan man inte ha!
 
sportig tjej
Jag har alltså på mig pikétröja från Fred Perry, svart kjol från Monki, solglasögon ifrån & Other Stories och Reebok Furylite på fötterna. Den prickiga jackan har jag fått av min kompis Emelie, vet faktiskt inte var den kommer ifrån ursprungligen.
 
sportig tjejJag vet inte alls vad som hänt med mina ben i år men de bara suger åt sig allt solljus de kan få och har blivit bruna på en halv sekund. Tror det kan vara min farmors pigment som äntligen landat hos mig, hon blev alltid pangbrun även den regnigaste av somrar. Och ja, jag är supernoga med att inte bränna mig – solkräm ftw, kom ihåg det ni med!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Så snyggt! Och underbart att nu är picknicktiden här! Park med vänner efter jobbet och slöprat är 10/10!

    Min mormor är likadan som din farmor verkar det som. Hon har alltid lyckats bli brun som en pepparkaka trots att hon bor på Island och antalet dagar en kan ligga ute och sola per år får plats på en hand. Hon har alltid varit brunare än jag som ändå får svensk sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *