Hemma igen

paris instagram
Hej vänner, jag är hemma igen från Paris! Det var:
 
1. Magiskt
2. Lärorikt
3. Sjukt kul
 
Det känns som om jag hann med massor av saker under mina 48 timmar i staden och jag tankade precis in 500 foton i datorn som jag nu ska gå igenom. Men innan jag visar dessa för er tänkte jag bara säga ett extra tack! till er som sa att jag skulle testa att resa själv, utan er hade jag nog inte vågat.
 
Jag har såklart tusen insikter, tips och tankar kring detta som jag tänkte dela med er i ett inlägg snart – håll utkik! Men är det så att ni redan nu har frågor om ämnet som ni tror att jag kan svara på, passa på att ställa dem nu så tar jag med dem.
 
Godnatt och kram, vi hörs mer i morgon!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Hej! Har följt dig på insta i helgen och parisresan såg så mysig ut! Lite frågor då, mest om att resa själv: Kände du sig otrygg/orolig någon gång pga tjej osv? (alltså ändå så hemskt att detta var den första fundering jag fick upp! Samhället alltså ;( )
  Bästa/Sämsta med att resa själv? Blir det fler själv-resor?

  Kram!

 2. Välkommen hem! Din blogg är så jävulens bra, jag har följt dig i många år och det känns som att du har kommit in i en nyandning, eller är jag ute och cyklar? Alltså inte dold kritik ("det är bättre nu", vilket kan antyda att det var sämre förr, vilket det INTE var) utan jag känner när jag klickar in att jag blir gladare än förut och förut blev jag också jätteglad 🙂

  1. Vilken fin kommentar, tack! Jag känner mig absolut lite extra inspirerad nu så det har du helt rätt i. Det är så kul att höra att du blir glad av att klicka in här, fortsätt med det! 🙂

 3. Hej! Jag vill egentligen veta allt det går om hur det var att resa själv, så ser fram emot ett inlägg om det i framtiden. Jag har funderat väldigt mycket på att själv åka någonstans ensam, men är osäker på om jag vågar… Så det jag undrar mest är väl hur det känns att göra saker själv? Som typ äta på restaurang, se på sevärdheter eller vad man nu kan tänkas göra.
  Som den nya bloggläsare jag är, ville jag för övrigt berätta att din blogg snabbt blivit en favorit. Den är bara för härlig på alla sätt och vis! 🙂

 4. Hej! Alltså jag måste bara fråga: var kommer den blåa blommiga jumpsuiten ifrån? Kanske det snyggaste jag sett någonsin!
  Tack för en fin blogg!

 5. Ser fram emot att läsa om det!!! Har inga direkta frågor nu men det dyker nog upp när du börjar berätta. Tänker på det att jag kan dra mig för att besvära folk, rädd för att va den som tränger sig på

  Undrar om du tänkte något kring det innan resan och hur det isåfall sen blev under resan :—)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *