Bon Voyage!

paris is always a good idea
Väskan är packad och passet ligger noga nedstoppat. I telefonen har jag sparat kartan där jag markerat ut alla tips på caféer, museum, butiker och restauranger. I vanlig ordning är det alltid flygkaos och/eller olyckor dagen innan jag ska resa någonstans, men jag känner mig ändå lugn. Ikväll landar jag i Paris, redo att upptäcka staden på egen hand och kanske samtidigt en liten del av mig själv.
 
Självklart kommer jag dela med mig av min resa till er. Blogginläggen med alla tips och bilder dröjer nog lite men några Instagrambilder kommer ni garanterat hitta om ni följer mig, solig, där. Förhoppningvis blir det ännu fler uppdateringar via Snapchat, där hittar ni mig under namnet julia_erikssob (historien om det udda namnvalet kan ni läsa här, haha).
 
Ha en underbar helg så hörs vi från Frankrike!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. åh, vad roligt att det är dax! jag är lika spänd som du 🙂 det ska bli roligt att höra vad du tycker om att resa själv! jag hoppas du får en trevlig resa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *