Färgglad inspiration, del II

Här kommer del två med färgglada saker som inspirerar mig just nu. Den första delen hittar ni här!
 
rosaNär det kommer till möbler så har jag helt snöat in på rosa mjuka saker. Det är en så fin och lite oväntad inredningsfärg som bryter av mot alla skandinaviska rena nyanser i övrigt. En liten rosa puff eller fåtölj vore superfint att ha!
 
maria svarbova
Senast pratade jag ju om att jag inspirerades av pooler och lite på samma tema är den här fotoserien av Maria Svarbova. Den är fotad i ett badhus i Slovakien (om jag förstått rätt) och helt magisk i sin färgsättning och raka linjer. Här kan ni se fler bilder.
 
gröntSlutligen får all grönska utanför fönstret mig att dras till olika slags gröna nyanser just nu. Grönt har aldrig varit någon favoritfärg hos mig innan, men nu vill jag fylla varenda centimeter av fönsterbrädan med växter, bära gröna skor och köra en supergrön bil. Mer färg till folket helt enkelt!
 

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Alltså, jag har tappat orden. Det här kollaget är så bra på alla sätt och vis! Misstänker att vi har identisk smak..! Känner precis samma med rosa, har precis samma småkrångliga relation med grönt (men vill nu också fylla hemmet, ja även garderoben med lite gröna toner) och så poolbilderna – älskar dem! Tack för att du slog huvudet på spiken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *