Skärgårdslivet

hästö
 
hästö
 
valle
 
frukost
 
Vi glömmer veckodagarna i takt med att huden blir solkysst och saltstänkt. Det är lördag idag va? frågar jag rakt ut i luften där vi sitter på terassen i varsin stol. Några hummanden till svar och så återgår vi till helgens huvudsakliga aktivitet: att göra ingenting. Däremellan fyller vi tiden med sysslor som ser likadana ut varje dag. Stora frukostar med pannkakor, yoghurt, bär, smörgåsar och vattenmelon. Bokläsning i bikini och iskalla gin tonics varje dag efter klockan fyra. Tio timmars-nätter nedbäddade under fluffiga täcken och rafflande yatzy-omgångar. Varje kväll tänder vi grillen när det är dags att laga middag och under hela helgen har vi den trofasta och lyckliga labradoren Valle omkring oss. Tänk att livet kan vara så enkelt ibland. Fyra dagar av lugn och ro, på en avskild udde i skärgården, det var precis vad jag behövde.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *