Reebok Furylite

Reebok Furylite
Min hall börjar mer och mer likna en fritidsgård. Sneakers i långa rader, huller om buller och ibland staplade på varandra. Men det är ju något härligt med dem. Att man kan gå hur långt som helst, springa snabbt, inte behöva tänka igenom varje steg man tar. Och så passar de nästan till allt, i alla fall om man har dem i flera olika färger, intalar jag mig och beställer hem ett par mintgröna…
 
Reebok FuryliteHär är alltså det senaste tillskottet på skohyllan – Reebok Furylite. I mintgrönt med spräcklig sula plus gula och rosa detaljer. Lagom knäppt och väldigt fint.
 
Reebok Furylite
Och skosnören man inte ens behöver knyta. Bara att hoppa i och dra ut på äventyr. Som en sjuåring.
 
Reebok FuryliteVälkommen till fritidsgården skohyllan. Ni ska slitas flitigt i sommar!
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Heja sneakers, går inte i annat nuförtiden. Älskar den gröna färgen, letade som en galning efter ett par mintgröna nike förra året utan att lyckas. Blev ett par rosa adidas i år i stället. Same same but different 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *