Scroll & stopp

Nu ska vi leka en rolig lek, låt oss kalla den scroll & stopp. Den är mycket enkel: plocka bara fram din telefon, gå till bildmappen, scrolla en gång och sätt ned tummen. Bilden du stannar på måste du lägga upp. Fortsätt sedan och scrolla från din nuvarande position och djupare in i flödet. Upprepa en 6-7 gånger och posta alla bilder i ett inlägg med en liten story bakom. Fusk är ej tillåtet! Här kommer mina bilder:
 
UtsiktVi börjar ofarligt med en fin solnedgångsbild från min skärgårdshelg. Det här är liksom utsikten från vardagsrummet och varje kväll var solnedgången lika enastående. Tröttnar aldrig på denna vy!
 
NattenBild två: en snabb snap-selfie i spegeln innan jag skulle på middag och fest. Detta var på Valborgsmässoafton och vi skulle till Natten som är en klubb som bara spelar tryckare och 80-talsballader. Mycket bra grej!
 
Midsommar
Mina föräldrar var här för några helger sen för att fira min födelsedag. Med sig hade de en stor låda med gamla foton som vi kollade igenom och jag fotade såklart av alla där jag var extra gullig (gäller ju att bygga upp sitt TBT-arkiv). Här är midsommarafton 1992, jag står längst till vänster och håller min syster i handen.
 
NookOch på tal om födelsedag så är nästa bild från min födelsedagsmiddag på Nook. Så god mat där, men boka i god tid om ni vill gå dit! Väntetiden är rätt lång.
 
Pizza
Här ser vi verklighetens Julia. Lyckligt skuttandes upp för trappan efter att ha hämtat kartonger från Onlinepizza-budet. Extremt bra söndagsfrisyr också…
 
InspelningOch nu börjar vi närma oss slutet och är alltså några månader tillbaka i arkivet. Här är en behind the scenes-bild från en filminspelning med jobbet som jag berättade mer om nyligen.
 
Stockholm
Om någon av er var på Liljevalchs vårsalong så vet ni att utsikten från utställningshallarna var magnifik. Här är Stockholm ovanifrån fångat genom min kamera.
 
Selfie

Och avslutningsvis en liten selfie-snap med konstigt filter. Vill ni följa mig på Snapchat förresten? Jag har precis börjat bli lite mer aktiv där, känner mig som 43 men har äntligen fattat grejen och postar lite små ögonblicksgrejer i My Story om dagarna. Måste dock skämmas lite nu när jag berättar vad jag heter för jag råkade slinta på tangentbordet när jag registrerade mitt namn och sen går det tydligen inte att ändra användarnamn och jag är för lat för att göra ett nytt konto. Så vill ni följa mig ska ni söka upp julia_erikssob, haha… Gör det vettja!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh, så kul!! Ska bara lista ut ett sätt att göra det i android-telefon, där hamnar allt i olika mappar, men tror instagram öppnar allt, så får väl jobba så helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *