Tjugosex!

tjugosex
 
Hurra hurra, idag är det min födelsedag! 26 ståtliga år kan jag nu checka in på och det känns riktigt fint. Att fylla år en tisdag är kanske inte det roligaste men jag har försökt liva upp dagen genom att boka bord för mig och några vänner på Nook ikväll. Jag har hört så mycket bra om den restaurangen så jag är riktigt peppad.
 
Och igår, kl. 23.50, klickade jag hem en födelsedagspresent till mig själv… Flygbiljetter till Paris såklart! Alla era kommentarer har verkligen gjort mig sugen på att testa att resa någonstans själv. Så i slutet av maj åker jag iväg ett par dagar och testar på det franska livet. Men först: födelsedagsfirande! Hoppas att ni får en fin tisdag. ♥

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Hurra hurra på födelsedagen och pepp på Paris själv! Tror du gör helt rätt i att åka själv. Hoppas du får en fin dag. Verkar ju vara himla lovande väder i alla fall!

  2. Grattis Grattis, bästa Julia! Hoppas att du har en härlig födelsedag och det var ingen dålig present med Parisresan!! Puss Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *