Söndag i april

Hej och hallå! Först och främst, tusen tack för era kommentarer på gårdagens inlägg. Ni är så kloka och kommer verkligen med bra råd! Jag blir så glad att den här bloggen får vara ett kommunikationsverktyg, inte bara från mig till er utan åt båda håll. Det gör mig faktiskt genuint präktigt lycklig, så som på bilderna i detta inlägg… ↓
 

sunday

I Stockholm har solen strålat från en klarblå himmel hela dagen och jag har njutit för fulla muggar. Tvättat balkongen skinande ren och ätit mini-glasstrutar på löpande band. Inspirerad av vädret drog jag på mig en ganska vårig (och hyfsat 70-talig) outfit.
 
sunday
Både blusen och skärpet är två gamla second hand-fynd. Jeansen kommer ifrån Zara, örhängena är ifrån H&M och mina sneakers från Reebok.
 
sunday
Äntligen fick jag också plocka fram min mockajacka ur garderoben. Om man räknar på pris och användningstillfällen så är det nog ett av mina allra billigaste plagg. Jag köpte den 2010 och har plockat fram den varje vår sedan dess. Nu funderar jag dock på att komplettera med en i brun mocka, tror det kan bli fint!
 
sunday
Och efter fyra maskiner tvätt, en mysig fika, en rejäl bolognesemiddag och lite bloggläsande säger jag nu tack och godnatt. I morgon börjar min födelsedagsvecka och jag är mer än peppad!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Åh! Jag vågar aldrig köpa kläder i känsliga material för jag blir så smutsig jämt + glömmer alltid paraply. Vad fin jackan var!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *