Den ärliga listan

Vieques
 
olafur eliasson
 
etna
 
NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
I natt när jag vaknade klockan tre med magsjuka och mådde superdåligt. Tyckte så synd om mig själv och blev ledsen för att jag var tvungen att ställa in mitt födelsedagsfirande med min familj som skulle kommit hit från Norrköping, Uppsala och Göteborg. :'( Sedan började jag gråta några timmar senare för att min kompis Madde var så snäll och erbjöd sig att komma förbi och handla om jag behövde något, fastän hon bor på andra sidan stan. Så fin vän.
 
TRE SAKER DU AVSKYR:
– Att lyssna på metal och hårdrock, kan uppskatta nästan all slags musik men detta går inte.
– Kraftig blåst och särskilt motvind. Ni vet sådan som får ens paraply att vända sig ut och in.
– Att läsa mina pensionspapper. Jag försöker förstå men de säger mig liksom inget.
 
HUR VAR DU I SKOLAN?
En superpluggis. Jag älskade att jobba snabbt och göra klart saker, var också extremt mån om att vara duktig. I lågstadiet fick jag alltid sitta bredvid de stökiga killarna i klassen ”för att lugna ned dem” något jag i efterhand kan bli superirriterad på. Hur kul var det för mig att alltid få sitta där, redo att få ett sudd i huvudet liksom? Allt jag ville var ju att lära mig nya saker och utvecklas…
 
VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När någon ändrar planer i sista minuten, typ flyttar ett möte eller gör om en presentation. Jag är väldigt bra på att måla upp i mitt huvud hur jag tror och vill att saker ska bli och när jag måste göra om den bilden på väldigt kort tid blir jag stressad.
 
TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Kaffe. 2. Musik. 3. Soligt väder
 
HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Snäll och trevlig, kanske ganska tillbakadragen om det handlar om en ny bekantskap. Folk som känner mig väl brukar också säga att jag är rolig, det gillar jag.
 
HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Kreativ, envis, noggrann. Inte rädd för att säga emot och ganska mycket en allt eller inget-person.
 
EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
När jag hälsar på någon jag borde känna igen/redan känner. Jag är ganska ansiktsblind och har så svårt för att placera in människor ibland. Vill helst ta i hand med alla för att undvika jobbiga situationer, men så gör ju inte riktigt alla. 
 
NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
På semester när man varit i solen hela dagen, duschat, smort in sig och gjort sig i ordning på kvällen och tar på någon fin klänning för att gå ut och äta middag.
 
VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Vet inte ens om jag skrattat idag? Så sorgligt. Har bara legat hemma under mitt täcke och tyckt synd om mig själv. Men igår kväll skrattade jag i alla fall med min kompis Stina när vi var ute och åt middag.
 
NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Vad ska jag göra de kommande åren? Borde jag flytta utomlands – vart i så fall? Hur fattar man alla svåra beslut?
 
TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Vilda djur 2. Sjukdomar 3. Läskiga män
 
ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Revisor
 
SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Musikläggare till tv-serier, tycker det verkar så kul att hitta den perfekta låten till varje scen.
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *