Helgfrukost

frukost
Så här såg inte min helgfrukost ut, varken igår eller idag. Jag har legat nedbäddad prick hela helgen och bara lyckats peta i mig tre kex och några glas avslagen cola. Så deprimerande, särskilt för en som anser att god mat är en av livets höjdpunkter.
 
kaffemaskinFörra helgen var desto bättre. Dels för att jag fick äta frukosten ovan och för att jag fick testa min nya kaffemaskin. Buzzador (ett företag som låter vanliga människor testa nyheter och andra produkter) undrade nämligen om jag ville recensera den här lilla roboten åt dem och eftersom jag gillar kaffe och nya saker svarade jag ja.
 
kaffemaskin
Jag har aldrig haft en sånhär kapselmaskin innan utan dricker mest presskaffe, men det är ju förvånansvärt smidigt om man bara är en person som vill ha en snabb kopp. Själva designen är nog lite väl futuristisk för min smak men kaffet blev väldigt gott i alla fall.
 
frukostMin favorit hittills är nog klassikern skånerost, det blir extra gott när den får en sån där fin crema på toppen. Dessutom passar den fint till min vinnarmacka med pocherat ägg. Nu hoppas jag att jag snart blir frisk så jag får göra comeback på helgfrukosten och kan dricka kaffe igen.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *