5 sneakpeeks på mitt hem

Jag har ju flyttat och börjar sakta men säkert komma på plats i mitt nya hem. I väntan på ordentliga bilder får ni lite sneakpeeks i Instagram-format så länge. Vill ni ha ännu mer bilder av den varan kan ni följa mig under namnet @solig.
 
golv
Flyttning in action. Alla mina växter fick åka i trälådor för att klara resan (och för att det är mycket svårt att paketera in en kaktus upptäckte jag)… Fiskbensparketten, som jag älskar, finns i det som nu är mitt vardagsrum.
 
bordPå den här bilden kan ni skymta mitt fyndade köksbord från 50/60-talet (jag vet inte exakta årtalet tyvärr). Det budade jag hem från Bukowskis Market tillsammans med fyra stolar och förutom att jag höll på att kissa på mig av spänning under budgivningen (som var extremt lugn, men min allra första) så är jag väldigt nöjd med mitt köp.
 
utsikt
Sitter man vid ovan nämnda köksbord och det råkar vara en grå och regnig dag kan man bevittna exakt denna utsikt.
 
skrivbord
Det här skrivbordet fick först min pappa när han var liten och från min sjuårsdag har det tillhört mig. Det har hunnit ha en rad olika färger och flyttats runt på olika platser men jag gillar det fortfarande väldigt mycket. Numera står det i vardagsrummet till höger om den öppna spisen.
 
växter
Och på den öppna spisen har ett litet gäng växter fått flytta in i vad jag kallar tillväxtzonen. Spisen går inte att elda i tyvärr men den passar ju ypperligt som dekoration ändå, precis som i detta fall. Det var fem snabba bilder från mitt nya hem – snart får ni nog se mer!
 

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Är så nyfiken på den här nya lägenheten! Gillade verkligen den förra, den verkade himla mysig, men vem vill inte ha parkettgolv i fin ton och öppen spis!? Himla dröm alltså.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *