Hemliga skolklubben

hemliga skolklubben
 
Här sitter jag och försöker se cool ut i min pälsjacka men egentligen är jag alldeles pirrig i kroppen. Som ni trogna prickbloggsläsare vet så var jag dj en gång i tiden (typ 2009 till 2012) och spelade skivor nästan varje helg. Sedan flyttade jag till Stockholm, skaffade mig ett heltidsjobb och lade spelandet på hyllan. Men på torsdag är det dags igen! Då ska jag damma av mina gamla dj-kunskaper och ställa mig bakom mixerbordet på Kåken. Som tur är har jag min vän Philip bredvid mig som kan se till att jag inte missar cue-knappen eller spelar på fel kanal… Dessutom har jag tvingat halva min bekantskapskrets att komma dit som support och nu tänkte jag så klart bjuda er också. Själva eventet heter Hemliga Skolklubben och riktar sig kanske främst till sådana som pluggar, men ja, alla får komma! Vi håller på från 19 till 22 och det är 23-årsgräns i dörren. Här hittar ni eventet! Och hörrni, kikar ni förbi så lova att säga hej. Puss!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Aaah, tycker det verkar så roligt att dj:a (även fast jag vet ganska precis noll om hur man gör, hehe). Lycka till, hoppas det blir superkul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *