En inblick i vecka 42

Den här veckan har jag:
 
ernst kirchsteiger  kokosmjölksoppa
 
Fått följande råd av Ernst Kirchsteiger: ”Om man kramar sina gäster snabbt och varmt och liksom drar dem in i hemmet, så märks det inte om man har det lite stökigt i hallen.” Helt enligt min filosofi ändå.
 
Ätit tisdagsmiddag på Papà Italiano. En delad anipasti-tallrik och en himmelsk pasta carbonara som var så stor att jag omöjligen kunde äta upp den. Gå dit om ni gillar italiensk mat. Bonuspoäng för att de spelar upp repliker ur Gudfadern på toaletten.
 
Lagat Saras kokosmjölksoppa. Med massor av vitlök, chili, lime, koriander, ingefära och citrongräs. Så enkel och god och vegansk till och med – det är ju perfekt!
 
Avbokat alla mina planerade träningspass. Hann inte, orkade inte och hade ingen lust var mina halvhjärtade ursäkter. Ibland funkar det bara inte. Men på söndag ska jag visst springa ett lopp, förvisso till förmån för UNHCR så då är inte tiden i alla fall inte det viktigaste. Spring ni med vettja! Man kan göra det var som helst och väljer själv hur mycket man vill skänka.
 
apple + guld  räkor
 
Fått en guldfärgad iPhone 6s från jobbet. Älskar den och kameran är SÅ mycket bättre än den på min gamla 5s. Dock måste jag flytta mitt abonnemang från Telia (som jag haft sedan jag var 13 år) till Telenor (som jag har noll relation till). Får behålla mitt gamla nummer men har ändå separationsångest på grund av någon slags varumärkeslojalitet. Sån tönt ändå.
 
Frustat och kämpat med lägenhetsjakten. Jag vet inte vad som är värst – all den tid som letandet, skrivandet, ringandet tar eller all den ångest jag känner när jag tänker på december och juletid och att jag inte alls vet var jag ska bo då…
 
Haft räkmacka som matlåda. Douchenivå 100 på den alltså. Men på söndagskvällen orkade jag inte laga mat och ville ändå unna mig något gott så då köpte jag baguette, aioli och ett kilo räkor. Och eftersom jag var själv gick ju inte allt åt på en kväll utan det blev en svinlyxig måndags-matlåda istället.
 
Köpt en mörkblå fuskpälsjacka. Jag ville ha en knäpp och lite rolig höstjacka och kunde helt enkelt inte stå emot den. Känner mig som en fashionabel version av Cookie Monster i den – mode när det är som bäst!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *