And all above you is just the blackness, darling

and all above you is just the blackness, darling
 
Låt mig presentera den första av era önskespellistor. Valet landade på Filippas titelförslag ”And all above you is just the blackness, darling” som jag sedan valde att tolka. Temat blev ganska lugnt och drömmigt men med någon slags rymdig och lite futuristisk känsla. Jag tycker den passar extra bra på kvällarna nu när det mörknar riktigt tidigt. Hoppas att ni också gillar den och särskilt du Filippa! Här hittar ni hela spellistan om ni vill lyssna.
 
Låtar: 01. Sigur Rós – Ba Ba 02. Titiyo – 13 % 03. Explosions in the Sky – Your Hand in Mine 04. Joan Baez – Diamonds and Rust 05. Susanne Sundfør – Darlings 06. Jonathan Johansson – Psalm noll noll 07. Wet – You’re the Best 08. Per Störby Jutbring – Goodnight Tuxedo Sam 09. Richard Youngs – Soon It Will Be Fire

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *