Found them first

38
Att jag gillar Spotify och är en flitig lyssnare där är väl knappast någon nyhet. Nu har de dessutom släppt en kampanj där man kan se vilka artister som är stora idag och som man var tidig med att upptäcka. Perfekt om man vill mysskryta lite med sina musikskills helt enkelt. Lite nervös (jag hade ju trots allt rätt höga förväntningar på mig själv) klickade jag mig genom testet och såg räknaren ticka iväg upp till 38. Puh, helt klart godkänt tror jag! Vilket resultat får ni? Testa här!
 
mo
 
hozierHär är några av artisterna jag var extra snabb med att hitta, dvs tillhörde den första procenten av alla lyssnare. Frågan är hur svårt det blir att tillhöra den skaran egentligen sen när vissa har sjuuukt många spelningar, men men.
 
chvrches
 
samsmith
CHVRCHES har förresten släppt en ny låt precis nu i dagarna som jag älskar. Blir så sjukt peppad av den och vill bara höja volymen och dansa. Har lyssnat på den säkert 20 gånger idag.
 
seinabo
 
toveloSlut på musikskryt för idag, nu vill jag veta vilka artister ni var tidiga med att hitta!
 

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Men åh vilken kul grej!! Jag fick hela 40! Bland annat: Becky G, Tove Lo, Omi, Hozier och Sam Smith:) Dock var det vissa artister som jag inte ens visste vilka de var eller att jag lyssnar på dem!

  2. Älskar dessa! Gjorde precis ett sånthär inlägg, hade inte sett ditt då 🙂 Dock använder jag nästan inte mitt eget spotify nu eftersom jag inte har premium längre.. hade med största sannorlikhet haft fler än åtta artister isåfall haha 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *