Monday motivation 18

life begins at the end of your comfort zoneGod morgon! Här kommer lite måndagsinspiration levererat till er, direkt från Kungsholmen. Den här gången är det mest en uppmaning om att våga sträcka sig utanför sina trygga ramar och göra de där sakerna som skrämmer en lite. För det är ju oftast då som spännande saker händer och livet tar fart på riktigt. Det behöver inte vara galna saker som att bestiga berg eller hoppa bungyjump, men kanske att prata med den där personen man tycker verkar intressant, att ha den där tröjan som egentligen är alldeles för spexig för ens stil men som man ändå gillar eller att boka en resa helt själv på egen hand. Vad som helst som rubbar ens invanda mönster helt enkelt.
 
Det ska jag försöka med den här veckan i alla fall! Men först ska jag se till att bli av med min öroninflammation som jag lyckats utveckla från min förkylning. Jag hade ofta öroninflammation som barn och fick operera in sådana där rör för att undvika det, så jag har liksom förträngt hur hemskt det är men det gör på riktigt svinont. Så nu går jag konstant på ipren för att uthärda smärtan och väntar bara på att trumhinnan ska spricka eftersom det tydligen gör mycket mindre ont efteråt. Buhu. Hoppas det går över snart och att ni mår bra i alla fall!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Usch, fy vad vidrigt med öroninflammation! Har bara haft det som barn (peppar peppar), men minns hur ont det gjorde. Krya på dig!

 2. har generellt svårt för klämmiga citat men gillar verkligen detta , för det är så sant. mitt mål för den här veckan är att våga prata och räcka upp handen mer i ett klassrum bland massor av amerikaner som fötts med public speaking inbyggt.

 3. usch för öroninflammation, hoppas du blir bättre snart!

  citatet, precis vad jag behövde idag, står och väger mellan min comfort zone och att hoppa utanför den!

 4. Mitt mål för den här veckan är att gå på vän-dejt. Tycker det är så läskigt för tänk om hen tycker jag är störd och det då känns som om jag aldrig kommer få kompisar här? Så kommer säkert banga ut innan men uhu 🙁

 5. Aj på öronen, feel with you. Hade det en gång och det var plågsamt.
  MEN måste säga att det nästan är läskigt hur dina monday motivation alltid är mitt i prick kring vad jag står inför i livet. Är du synsk måntro!? och har siktat in dig på just mig? hehe 😉

 6. Aj då! Nässpray brukar fungera bra för att lätta på trycket! Jag borde absolut röra mig mer utanför min komfort-zon, ska ha det citatet i bakfickan i veckan:)!

 7. Hejsan, började läsa din blogg i sommar och älskar din måndagspepp. Att vara utanför sin comfortzone är något jag verkligen gör nu då jag flyttat till Paris utan att ha några planer alls. Är lite lost och sönderstressad, men hur denna hösten än blir så är det en bra erfarenhet i livet. Försöker att tänka så. Kram

 8. det här är VERKLIGEN något jag borde påminna mig om oftare. så tack för peppen, den behövs! ska försöka våga mig på att ha den där spexiga tröjan i veckan… ;D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *