Mot Way Out West

mot way out west
 
Hej! Ikväll bär det av mot Göteborg och Way Out West. Väskan är packad, playlisten är redo och spelschemat är noga studerat. Vi är ett stort gäng med kompisar som ska ner och bo tillsammans och det känns som i princip alla jag känner i Stockholm kommer vara där. Jag är superpeppad på att se Florence + The Machine och Susanne Sundfør (plus massor andra så klart). Är det någon av er som kommer vara där? Vore så kul att hälsa på några av er!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Så pepp! TYVÄRR ska jag inte dit i år heller. Känns även som att halva mitt facbookflöde ska det dock.Hoppas du får det kul. (Är i och för sig övertygad om att det blir det.)

  2. Jag ska dit! Det hade varit superkul att ses. Ska börja på GDK nästa vecka och det är faktiskt tack vare dig! Hoppas att vi ses, om jag ser dig kommer jag hojta. Ha det bäst på WOW och hoppas att det blir fantastiskt på alla sätt och vis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *