Köpt i Tokyo

Förutom en massa minnen hade jag också lite prylar med mig hem från min Tokyoresa. Jag är förresten extremt glad att alla mina grejer klarade sig, för när jag hämtade min väska från bagagebandet var den nämligen mystiskt färgad med någonting riktigt kladdigt. Det visade sig att en annan resenärs bagage hade innehållit en soja-flaska som läckt ut… Något jag var mindre glad att upptäcka efter att ha rest i 22 timmar och bara ville komma hem till min lägenhet. Nejdå, det var bara att kontakta ankomstservice, stå i kö i 45 minuter och lämna in en anmälan. Som tur var hade inget innehåll i min väska blivit förstört och till slut kunde jag – vrålhungrig, supertrött och näst intill gråtfärdig – åka hem. Slutet gott, allting gott och lägg aldrig soja i era resväskor vad ni än gör (vågar inte ens tänka på hur hens bagage måste sett ut).
 
muji
En av mina favoritaffärer att handla i var såklart Muji. Där passade jag på att köpa lite block, tunna svarta pennor, en kalender och ett par finare ätpinnar.
 
kalender
Kalendern har veckouppslag med lite utrymme för varje dag. Jag tänker att det är perfekt att skriva upp vad jag ska blogga om på ena sidan och mina träningspass på andra. Ska bara komma igång ordentligt först, hehe…
 
commes des garçonsPå Commes des Garçons köpte jag ju den här randiga tröjan som ni redan fått se på. Den har blivit lite av en favorit!
 
godis
I en mataffär köpte jag Peko x Hello Kitty-choklad och någon slags miniatyr-hamburgare som man blandar till och bygger själv. Väldigt knäppt och japanskt.
 
grå klänning
 
grå klänning
Den här grå klänningen köpte jag på Uniqlo. Jag tycker det är så fint med gråmelerat, särskilt matchat med något neonigt. I helgen bar jag den med ett superrosa läppstift från Mac (färgen Candy Yum Yum) och vita sneakers. Bra kombination!
 
piké
Jag köpte också en svart pikéklänning på Muji som är kortärmad och går till knäna ungefär. I den känner jag mig som ett riktigt tennisproffs.
 
läppstift
Eftersom jag hade några yen kvar när jag skulle åka hem var jag tvungen att köpa något på flygplatsen. Tyvärr var det ganska tråkiga butiker vid min gate så det blev inte så roliga saker. Men en liten scarf med fint mönster och ett Mac-läppstift i den Elsa Billgren-klassiska färgen Ruby Woo blev det i alla fall.
 
te
Och sista slantarna landade på en te-ask i plåt vilket är ganska knäppt med tanke på att jag knappt dricker te… Jaja, jag skyller på allmän förvirring, tidsbrist och att asken var rätt fin. Det var alla Tokyo-prylar det!
 

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jättefint!! Vad kostar en sådan Commes des Garçons-tröja i Japan, har av någon anledning fått för mig att de är mycket billigare där än i Europa?

  2. Haha åh, jag köpte också den klänningen på uniqlo när jag var i Tokyo i våras! Älskar den, funkar lika bra på jobbet som till vardags 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *