Sandaler

I slutet av maj bestämde jag mig för att leta efter ett par platåsandaler att ha i sommar och igår sprang jag på ett par jag gillade.
 
sandaler
Kanske är de i extremaste laget, eller så är det bara perfekta. Om man tänker efter är det ju ofta de där lite knäppa plaggen som man fastnar för och köper som i slutänden blir ens favoriter. Och när man mixar upp dem med enklare basplagg brukar det alltid bli bra. Sådan är min klädfilosofi.
 
sandaler
Sandalerna är i ljusbrunt läder och med rejäl träklack. Än så länge har jag bara testat dem inomhus när jag städade (för övrigt ett mycket bra sätt att gå in skor på) men snart får de följa med i semesterväskan och förhoppningsvis ut i sommarnatten.
 
sandaler
Och som typ allt annat i min garderob så kommer de från & Other Stories. Den bästa butiken helt enkelt.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åååååh, SÅ fina! Tycker inte alls att de är extrema jämfört med milsklackarna alla tjejer lyckas gå i idag. (Imponernade dock) Platå=bäst för då minskas oddsen för snubbelfest. (iaf för mig!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *