Ett foto i timmen – söndag

Hej! Förra söndagen bestämde jag mig för att försöka fånga min dag genom telefonen. Ett foto i timmen hela dagen helt enkelt. Jag lyckades helt okej så nu tycker jag att vi tittar på vad som hände för prick en vecka sedan!
 
fönster
9.00 Jag började med att vakna upp till bästa vädret utanför fönstret: sol och klarblå himmel. Hurra! Låg kvar och drog mig i sängen lite, bara för att det är så skönt och för att tiden fanns. Måste verkligen tvätta mina fönster nu ser jag…
 
tokyo
10.00 Sedan gick jag upp och köpte flygbiljett till Tokyo! ♥ SAS ungdomsbiljetter förresten. Ni som är under 26, kolla det om ni ska ta flyget någonstans.
 
frukost
11.00 Upprymd över min biljettbokning dukade jag fram en maxad söndagsfrukost med både jordgubbar och wienerbröd. Typiskt bra unn-frukost!
 
kläder
12.00 Sedan duschade jag och gjorde mig i ordning. Eftersom det var soligt och varmt ute gick jag barbent i min nya kjol.
 
tantolunden
13.00 Vid ett-tiden mötte jag upp Emelie i Hornstull och så slog vi oss ned i Tantolunden. Efter en stund anslöt också en hel hög med andra vänner.
 
korv
14.00-16.00 Här blev det visst inte en bild i timmen längre för vi hade fullt upp med att grilla korv, spela kubb och njuta i solen.
 
disk
17.00 Sedan tog jag bussen hem för att åtgärda detta tråkiga diskberg.
 
städa
18.00 Och när jag ändå hade farten uppe passade jag på att städa lite också.
 
sill
19.00 Efter allt fixande var jag hungrig igen och bestämde mig för att laga middag. Sill och färskpotatis fick det bli. 
 
blad
20.00 Framåt kvällen kom jag (som varje söndag) på att jag var tvungen att göra mitt Monday Motivation-inlägg. Så då gick jag ut på innegården och plockade ett blad från en rosbuske som jag scannade in. Det pysslade jag runt med sen och resultatet blev detta.
 
mäta
21.00 Och när jag ändå hade kreativiteten igång började jag fundera på hur jag skulle kunna göra om i min lägenhet på ett smart sätt utan att påverka de möbler som ingår då jag hyr i andra hand. Så jag plockade fram måttbandet och mätte lite och försökte skapa någon slags skiss… Vi får se om den förverkligas någon gång.
 
jordgubbar
22.00 Sedan blev jag sugen på något gott och kom på att jag hade jordgubbar kvar. De åt jag med socker och lime.
 
redigera
23.00 Och kvällen avslutades med lite hederligt bloggfixande. Typ bildredigering, inläggsskrivande och läsande av andras bloggar. Det var min söndag, var det kul att hänga med?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. det var faktiskt superkul hörrdu! och vilken fin dag med, tanto är bra mysigt det. Väldigt orelevant fråga nu men frukostbilden; har du stått och skurit ut hål i mitten av jordgubbarna!? haha. fokuserar alltid på fel saker känner jag men.. kram!

    1. Haha, nej jag har inte skurit ut hålen. Av någon anledning hade dessa jordgubbar en stor vit "plupp" i mitten som följde med upp när man tog bort det gröna. Någon måtta får det vara på pyssligheten. 😉 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *