Skepp ohoj!

Igår hade vi sommarfest med jobbet. En av de bästa återkommande händelserna varje juni, för är det något vi är bra på så är det fest! Stämningen på topp och bara en massa tid att prata, kramas och skratta tillsammans. Jag tyckte inte jag fotade så mycket under kvällen (bara en liten del av allt vi hittade på fastnade på kameran) men ändå blev det här inlägget megalångt. Kanske för att kvällen var så magisk, ljuset så smickrande och utsikten så bedårande. Vem vet? Nu kikar vi i alla fall!
 
terassen
Vi började kvällen med chipsbuffé och öl på vår takterass. Kvällens tema avslöjades: skepp ohoj! Alla fick varsin sjömanshatt att bära under kvällen, mycket stiligt!
 
tjingen
Här är Tjingen, en av de personer som jag jobbar allra mest med just nu. Vi är ett av byråns kretiva team (han är AD och jag copy) och vi har många gemensamma kunder. Egentligen förtjänar han ett eget blogginlägg för han är en av de roligaste karaktärerna jag känner. Alltifrån att han älskar skräpmat och dyra klockor (så mycket att han startade bloggen Junk food & Luxury) till att han bär kavaj varje dag och nästan har lika många par träningsskor som träningspass han gått på…
 
olof
Efter den lilla fördrinken promenerade vi ner till Strandvägen där kryssningsbåten Qrooz väntade på oss. Vi hoppade ombord, satte oss på akterdäck och skålade i bubbel. Olof höll välkomsttal och solen gassade när vi lämnade kajen.
 
kappe & lotta
Sedan gled vi genom Stockholms vatten, blev slussade och vinkade till alla vi mötte.
 
madde & tjingen
 
henke & olof
Stämningen var mycket god redan från start och efter lite minglande slog vi oss ned för middag. Men då beslagtogs alla telefoner och kameror så det har jag inga bilder på. Maten var dock fantastiskt god, huvudrätten med hängmörad biff, tryffelsmör, puré på stekt silverlök samt friterad persilja och färskpotatis var bland det bästa jag ätit på länge! Drömmer om den nu idag…
 
båt
 
båt
 
båt
Vädret var helt magiskt med sol och regn på samma gång och Stockholm var som allra vackrast.
 
kappe & märta
 
kappe & märta
 
regnbågar
”Kolla regnbågarna!” Vad är förresten grejen med att man alltid ser double rainbows nu för tiden? Innan det där YouTube-klippet började cirkulera hade jag aldrig sett/tänkt på det, men nu känns det som att varenda regnbåge är dubbel. Någon som sitter på en förklaring? Eller är det klimatförändringarna, haha…
 
skål
 
henke
 
båt
Grattis till jättemånga bilder på folk från mitt jobb men alltså, jag känner att de förtjänar lite uppmärksamhet här i bloggen. Jag umgås ju ändå med dem fem dagar i veckan och alla är fantastiska på sitt egna sätt! Jag är så glad att jag började jobba på Animal för två och ett halvt år sedan. Efter min start där 2013 har vi hunnit växa och bli nästan dubbelt så många och vi är verkligen ett dream team nu. *håller hyllningstal*
 
madde & julia
 
madde & julia
Extra glad är jag också för att jag får jobba med Madde som är en av mina bästa vänner sen vi pluggade på universitet. Trots vår icke-förmåga att ta bra selfies tillsammans så är vi en ganska oslagbar duo om jag får säga det själv.
 
gustav & julia
 
gustav & julia
Och på tal om duos så är det här jag och Gustav. Han jobbar som community manager och copy och är en av de snällaste människorna jag känner. Alltid morgonpigg och hälsar med ett glatt ”God morgon!” varje gång jag sömnigt hasar in på kontoret. 🙂
 
regnbågar
 
märta & kappe
 
märta & kappe
Och här har vi Märta och Katarina (men som alla kallar Kappe). De är två av våra designers som gör magi i Photoshop för jämnan.
 
jakob
 
vatten
Jakob och Stockholm från sin allra bästa sida. Jag älskade verkligen den här båten och ville glida runt här för alltid!
 
emil & erik
 
tjingen
Till slut var det ändå dags att kliva i land igen – mätta, nöjda och glada i hatten. Väl tillbaka gick vi till Hallwylska museets innegård som öppnat ganska nyligen. Det var verkligen superfint där, jag kommer definitivt gå tillbaka!
 
trädgården
 
trädgården
Och till sist slutade kvällen på Trädgården där det dansades hejvilt och hattarna hamnade i dj-båset. Skepp ohoj så var den sommarfesten slut!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Regnbågen är alltid "dubbel", med en lite blekare kopia. Läste om det i naturkunskapen på högstadiet. Beror på att ljuset reflekteras/studsar i vattendropparna på nått vis och då blir det som två bågar. Sånt där onödigt vetande som på något sätt stannat kvar i hjärnan:))

  2. Hej Julia! Vet du om det finns någon möjlighet att få en praktikplats där du jobbar? Det vore drömmen! Jag går inte på någon skola eller så, men det är någonting jag siktar på och det vora guld med lite erfarenhet innan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *