Blogginlägg jag sparat i juni

Inspirerad av Alexandra kom jag på att det kan vara kul att visa upp vilka blogginlägg jag favoritmarkerat och sparat den sista månaden. Som ett kombinerat tipsinlägg med bra bloggar jag läser och fina saker jag sett där. Så här kommer lite bra juni-material och om ni gillar det kanske det får bli ett återkommande tema!
 
Maten på den här italienska restaurangen som Flora besökte såg så extremt god ut så jag var tvungen att spara inlägget som en påminnelse om att jag ska gå dit. Har ännu inte hunnit med det dock, men det står på att göra-listan!
 
Dels gillar jag den här listan men mest är jag så glad över att Josefins blogg är tillbaka. Jag tycker så mycket om hennes bildspråk och stil, alltid lika inspirerande!
 
Det här träningskitet som Man Repeller designat för Outdoor Voices tyckte jag var så fint. Särskilt tröjan, hopprepet och glass-tag:en. Dock lite för dyrt för att motivera ett köp, trots det fina budskapet In it for The Smoothie som är högst relaterbart.
 

Det här inlägget minns jag inte riktigt hur jag hittade men jag fastnade för de otroligt verkliga målningarna av olika maträtter som konstnären Arnout van Albada gjort. Skulle definitivt kunna ha det här hemma på min vägg. 🙂

 
Emilys recept på bellini-isglass låter verkligen så gott, som den ultimata sommargrejen! Gissa om jag saknar att ha frys (eller ens ett litet frysfack) nu… Så frustrerande!
Anna Marías besök på ARos Konstmuseum såg helt magiskt ut. De olika ljusinställningarna och den stora regnbågscirkeln skulle jag verkligen vilja uppleva själv. Helt klart en punkt på listan över platser att besöka!
 
Oops, hade visst sparat ett inlägg där jag själv är med, hehe. Men det var mest för att middagen jag blev bjuden på hemma hos Karin var så god och jag vill komma ihåg att laga den själv inom kort. Tips tips!
 
Här visar Moa steg för steg hur hon gör när skapar sina tavlor. Jag kände mest wow efter att ha läst det här inlägget pga sjukt imponerad. Vill köpa ett konstverk av henne innan hon blir upptäckt av hela världen och lika dyr som Picasso.
 
Slurp! Den här rosa lemonaden som Emma gjort ser extremt läskande och god ut. Perfekt till varma sommardagar! Och jag hade aldrig kunnat gissa att det var rödbetor i, så smart ju.
 
Sista tipset får bli det här fina inspirationsreportaget från keramikerr Elin Lannsjös lilla kolonistuga i Göteborg. Efter att ha läst det och kikat på bilderna kliar det bara i mina fingrar och jag vill göra om hela mitt hem…

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Vad många bra inlägg du har sparat! Tack för inspirationen. Och kul att du gillade ARoS och mitt inlägg om när jag var där. Verkligen ett tips att åka dit. Så himla coolt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *