Monday motivation 12

eat sleep create
Efter en helg som bara bestått av skratt, lek och njut så är min vanliga vardag tillbaka igen. För även om sommaren på sätt och vis är igång så dröjer det tre veckor innan jag går på semester. Och det kommer inte bli tre lugna veckor där jag sitter tillbakalutad på skrivbordsstolen. Nej, det är ett stort antal kampanjer, planer och innehåll som ska hinna målas ut innan jag checkar ut på semester.
 
Mina dagar den närmaste tiden kommer alltså kunna beskrivas rätt väl med orden ovan. Tur då att det där create är något av det bästa jag vet och att mitt jobb till stor del bara består av roligheter. Nu är det faktiskt måndag morgon och jag riktigt längtar efter att få åka till jobbet och sätta igång med en pitch för en av mina drömkunder. Mer än så kan jag tyvärr inte säga just nu, men om det går vägen ska jag berätta senare. Hoppas ni får en fin och kreativ måndag!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. vad härlig din midsommar såg ut att vara, men får göra det bästa vid taskigt väder här i Swe 😉 Och kör hårt nu dessa veckor! hoppas det roliga vinner över det jobbiga 🙂 KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *