Lite midsommar

Hej! Jag råkade visst logga ut här och försvinna ett tag, men det är ju sånt som händer ibland när tiden inte räcker till och uppkopplingen är obefintlig. Jag hoppas ni kan ha överseende med det. I vilket fall så har jag ägnat de senaste dagarna åt midsommarfirande och inte vilket firande som helst, det har varit helt fantastiskt! Trots regn och saknad av vissa personer så var dessa dagar i en liten stuga tillsammans med några av mina bästa vänner precis vad jag behövde. Nu har jag kommit hem och laddat in ett par hundra bilder i min dator som jag ska sätta mig och gå igenom, men innan jag visar er dem så bjuder jag från tre tjuvkiksbilder från mitt Instagram-konto @solig. Jag hoppas att ni också har haft fina firanden oavsett väder och plats!
 
alla
Vi var ett stort gäng på femton personer som hyrde en stuga i Sörmland, mitt ute på landet någonstans utanför Nyköping. 
 
midsommarlunch
Eftersom det regnade en stor del av helgen så åt vi midsommarlunchen inne i en lada som vi hittade på gården och fick lov att använda. Efter några timmars sopande och skrubbande, dekorerande och lövande så kunde vi slå oss ner i den här sommaridyllen för sill och snaps.
 
madde & fåret
Och precis runt husknuten gick en stor fårhage full av får som vi fick hälsa på och klappa precis hur mycket vi ville. Så idylliskt och lite småkomiskt att vakna till högljutt bräkande klockan sex på morgonen sen… 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Vilken jättefin krans! Fint att inte bara använda de klassiska trädgårdsblommorna utan våga slänga in lite ormbunkar och annat. Får försöka mig på det nästa år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *