Instagram XXVII

hav  svan
blommor  fönster
risotto  pasta
körsbärsblom  balkong
fika  paket
bok  kläder
basket  pump
ost  frukost
citron  rom
flygplats  sol
hemma  pane vino
rosa  pion
solglasögon  ben & jerrys
avokado  frukost

fönster  konsert
halloumiburgare  röding
Hej! Om ni följer mig på Instagram så vet ni att det är lite såhär som mina dagar sett ut den senaste månaden. Men om ni inte gör det, då tycker jag att ni ska börja nu på direkten (förutsatt att ni vill se fler ögonblicksbilder från min vardag). På Instagram hittar mig under namnet solig, inte helt logiskt men så går det när man skapar bloggar och konton utan att tänka till (drömmer om att heta juliaeriksson överallt, hehe). Och förresten, tipsa gärna om era egna Instagram-konton i kommentarerna, det är alltid kul att hitta nya favoriter!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Alltså alla dina matbilder! dör lite!
    Fyller mitt egna instaflöde med solnedgångar och hästar för tillfället, men mest solnedgångar. Det blir så när mans tändigt slutar jobbet samma tid som solen försvinner ner bakom horisonten ^^ Mig hittar man under namnet lindholm90 🙂

  2. jag följer dig redan och du hittar mig som tiggerifics på insta. Innan har det gått att byta namn på insta, har du kollat det? Eller är kanske juliaeriksson upptaget?

  3. Undrar varför jag inte följt din instagram tidigare, ska göra det bums! Själv heter jag mathildabosnjak på instagram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *