15.05 maj

15.05 maj
 
En sak är säker, man kan i alla fall inte anklaga mig för att bara lyssna på en genre. Men min musik-letar-filosofi handlar liksom om att fastna för låtar och inte så mycket för särskilda artister eller album. En snygg pianoslinga, ett välarrangerat stråkparti eller ett skönt beat – det är sådant som gör att jag gillar en viss låt. Och därför kan man hitta både Den svenska björnstammen, Alesso, Ida Redig och Justin Bieber i månadens spellista. En musikalisk blandning helt enkelt med sådant som spelats lite extra mycket. Kanske har ni inte exakt samma favoritlåtar som jag (underligt vore väl det) men förhoppningsvis hittar ni någon favorit som ni inte hört tidigare. Låt mig gärna veta vilken i efterhand, för sådant är ju alltid himla kul att få reda på. Klicka här för att komma till listan!
 

15.05 maj. Friska Viljor – My Boys · Tove Styrke – Number One · PANG! – Walking in the Sun · Florence + The Machine – Delilah · Vanbot – The Way You Say It · Tove Lo – Timebomb · Lo-Fi-Fnk – Nightclub Nirvana · Jack Ü, Skrillex, Diplo, Justin Bieber – Where Are Ü Now · Blonde, Alex Newell – All Cried Out · Alesso, Roy English – Cool (Sonny Alven Remix) · Den svenska björnstammen – Förlåta eller svika · Ida Redig – What the Hell ·  Hanna Järver – Ingenting Skrivet · Beem – What Did I Do · Andreya Triana – Giants · The Tallest Man On Earth – Little Nowhere Towns · Jose Gonzalez – Open Book · Tone Joe White – Homemade Ice Cream · A Grave With No Name – I Will Ride a Horse · The Plan – Another · Mumford & Sons – Tompkins Square Park (live) · Adam Chiapponi & Fabriken – Sthlm · Petter, Sam-E, Sara Zacharias – Kul på vägen · Florence + The Machine – Caught · Jean-Michel Jarre, M83 – Glory · LA Priest – Party Zute/Learning To Love

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Älskar Adam Chiapponi & Fabriken och hade missat att de släppt nytt. Tidigare i våras hade jag Skinnarviksberget och Pirater på repeat, så tipstips om du inte hört dem.

  2. konst och musik ska kännas och beröra, då spelar det ingen roll att man inte "tillhör" en viss genre. öppensinnad är en bra egenskap!

  3. Så mycket <3 på musiktips i tentatider! Lyssnade igenom hela två gånger och fastnade för asmånga… men(!) PANG! – Walking In the Sun och Beem – What Did I Do asså: toppen. Tack för tipsen!

  4. Så himla mycket <3 på musiktips i tentatider! Lyssnade igenom hela två gånger och fastnade för så många. Men(!) PANG! – Walking In the Sun och Beem – What Did I Do asså: toppen! Tack för tips!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *