Birds fly high

outfit 1
Hej hej! Här var det fredagspepp! Äntligen skiner solen och termometern har kämpat sig över femton grader. Trots att det är långt ifrån högsommarväder så jublar jag inombords och rotar ivrigt i junigarderoben. För nu måste man väl ändå få gå barbent, även om det inte är supervarmt? Ett par extra strumpbyxor i väskan och vetskapen om att jag inte ska röra mig mycket längre än mellan jobbet och hemmet gör att jag satsar. Och än så länge funkar det finfint!
 
outfit 2
Så här ser jag ut en fredag som denna. I svart kjol från Monki, vit t-shirt som Sandra gjort för JC, fågelmönstrad kimono från H&M, vita sneakers från Reebok, prickiga strumpor från H&M och sköldpaddsfärgade solglasögon från Monki.
 
birds
Den här kimonon sprang jag på av en slump när jag var ute och letade efter någon slags kofta att ha över min klänning på bröllopet jag ska på i morgon. Den passar inte alls till det ändamålet men var ändå väldigt fin så jag bestämde mig för att slå till. Från H&M’s barnavdelning faktiskt, mycket praktiskt om man är en storlek S eftersom man då kan ha största storleken där. Dock alltid lite komiskt när man sedan möter ett 8-årigt barn på stan i samma klädsel…
 
birds
Så här fin är den på nära håll. Lite underligt bara att några fåglar flyger upp och ned, men så får det väl vara…
 
sneakers
Och dessa prickiga strumpor i vita sneakers är ju en favorit sedan tidigare. Dock att jag inte rekommenderar att sitta för länge i solen med de på då man snabbt skapar sig en prickig solbränna med volangkant… haha. Ha en fin fredag!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. gillar verkligen dina sneakers, kanske måste införskaffa mig ett par sådana. så himla härlig 80-talskänsla över dem!

  2. Gick runt med sånna sockar i Tokyo en hel dag! Fick fram ett kusligt märke ttp typ 2cm högt å 1cm brett som visade vara sog en slags svamp. Så att gå för länge i dem kan va farligt haha fast vi har ju såklart inte den värmen å fuktigheten här :/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *