Stackars, stackars bloggen

Stackars, stackars bloggen som legat tyst och öde nästan hela veckan. Och stackars, stackars mig som legat och stirrat i taket under hela tiden. Hjärnskakning är inget jag rekommenderar någon. Det är en extremt tråkig åkomma som bara botas med vila och där det inte ens syns att man är skadad, helt värdelöst. Min planerade skärgårdshelg fick så klart ställas in och när alla andra har varit lediga och haft kul har jag legat inne och känt mig som Madicken när hon försökt flyga från taket.
 
Men nu mår jag i alla fall bättre och hjärnan klarar av att ta in nya intryck och till och med lite skärmtid. Så det är inte så synd om mig längre. Den här bloggen däremot, den är det fortfarande lite synd om. Jag vet nämligen inte riktigt vad jag ska göra med den. Just nu är jag i en period där alla bilder känns fula, alla ämnen är ointressanta, alla texter blir tråkiga och jag vet inte… det finns inget unikt och kul här inne.
 
Efter snart tio år av bloggande vet jag att det här är med största säkerhet en fas, någonting som går över. Men samtidigt kanske också ett bra tillfälle att fråga er vad ni vill ha mer av här inne. Det är ju ändå ni som läser, kommenterar och gillar. Därför har jag fixat en liten snabb undersökning som jag skulle bli jätteglad om ni ville svara på! Har ni fler idéer och tankar som inte finns med i själva formuläret nedan är ni också varmt välkomna att använda kommentarsfältet. Tack och kram!
 
[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/1eQBj3yOBhXDDF_PpNLg58fc8ekM9Wsaa8L7n5wmSqUc/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. hej julia! fyllde precis i blanketten men kom pa ett önskemal angaende inlägg nu: gillar verkligen dina mat/receptinlägg och tycker det vore kul med ett där du visar dina klassiker/favoriter, dvs recept som du gillar och ofta lagar eller gar tillbaka till! jag har t ex en pastasas med morot som jag verkligen gillar och har lagat typ hundratusen ganger – det är alltsa den där morotspastan jag gör när jag inte kommer pa nagot nytt & spännande men ända känner för att laga nagot gott!

  2. Fint att höra att du mår bättre nu. Har också fyllt i enkäten nu. Förlåt om det kom två svar från mig in, men första gången jag skulle skicka in stod det att den inte hade kontakt med Google Drive så då uppdaterade jag och skickade igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *