Monday motivation 8

it isn't a waste of time if you learn something
Alltså, wow! Tusen tack för alla era svar på min lilla enkät som jag skrev om igår. Det har kommit in långt fler svar än jag kunde räkna med och det är så kul och givande att läsa era kommentarer. Jag lovar att jag ska ta till mig dem och inspireras. En liten sammanställning kommer snart när jag hunnit gå igenom alla.
 
Men först är det måndag och dags för lite ny pepp. Som Isa kommenterade förra veckan, dessa inlägg är kul men de påminner en också om hur snabbt tiden går för det är ju måndag hela tiden?! – något jag verkligen känner igen mig i. Särskilt när det plötsligt är söndagskväll och jag inte ens hunnit välja något citat… hehe.
 
För att fortsätta på bloggspåret lite från igår så är orden ovan något som jag verkligen förknippar med just min blogg. Mina kollegor frågar ibland hur mycket tid jag lägger på bloggandet och när jag räknar efter blir det ju säkert en tio timmar i veckan, om inte mer. Det kan ju låta som om jag slösar bort väldigt mycket av min tid på att sitta framför datorn och det gör jag ju på sätt och vis, men den här bloggen har lärt mig så himla mycket! Alltifrån att koda och designa, till att skriva både korta och långa texter, fota och redigera bilder, driva mitt första egna företag… ja massor! Dessutom är den ett utmärkt verktyg för att utveckla min kreativitet och för att samla saker jag gjort och sådant som inspirerar mig.
 
Så alla ni som har någon hobby som andra kanske ser som slöseri med tid – så länge den betyder något för er så är den värd att behålla! Och att snöa in på grejer och ha olika sidoaktiviteter är ett utmärkt sätt att lära sig nya saker vare sig man ägnar sig åt att experimentera fram det bästa receptet på kolasås eller skruva ihop gamla vespor.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. men se där! fick jag vara med på ett hörn också 😉 som alltid så är det ett klockrent citat, ska bära med mig det. Dessa inlägg får mig faktiskt ofta att fundera till lite. Tack för det <3

  2. åh, får mig verkligen att känna en del ångest. spenderar alldeles för mycket tid på saker som jag INTE lär mig något av alls. dötid. pinterest:ar, slöläser bloggar, städar lite för noga överallt i lägenheten. borde se över hur jag fördelar min tid… vad jag egentligen får ut av allt jag pysslar med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *