Monday motivation 6

britney survived 2007, you can handle today
Här kommer lite rosaskimrande måndagspepp från loungen på Frankfurts flygplats. Jag är troligtvis den enda under 30 härinne och helt definitivt den enda som sitter och redigerar sockervaddsbilder i Photoshop… Aja, någon måste ju göra det också! Citatet ovan är i alla fall en Pinterest-klassiker som jag snubblat över flera gånger och fastnat för. Mest för att man ju gillar populärkulturella referenser och särskilt sådana om Britney. Och för att vad som än känns jobbigt idag så är det här en bra grej att tänka på. Själv kommer jag nog ha det som mantra när jag tar mig an hinderbanan Tough Viking på lördag, men mer om det senare i veckan. Ha en fin måndag!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Så himla kul att titta in här på måndagarna och läsa ett tänkvärt citat. Jag samlar inte alls på citat och lägger dem sällan på minnet så för mig är texterna alltid nya.

  2. Synes det er så fint med disse "Monday motivation"-innleggene dine! Mandagene er de definitivt lengste (kjennes det i alle fall ut som) skoledagene, med dobbeltimer i tysk, matte og norsk, og da er det flott å kunne titte innom her i en pause og finne nye, fine sitater 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *