15.04 april

15.04 april
Här kommer spellistan med låtar som jag lyssnat extra mycket på i april. En salig blanding denna gång! Det känns som om många bra band (typ Tallest Man on Earth, Mumford & Sons, Florence + The Machine) kommer släppa album alldeles snart så det är jag mycket peppad inför. Några singlar från dem har därför letat sig in på listan och nu vill jag ha mer! Tills dess hittar ni hela spellistan för april här.
 
15.04 april Tez Cadey – Seve · Robin Schulz, Ilsey – Headlights · Urban Cone, Tove Lo – Come Back To Me · Iggy Azalea, Jennifer Hudson – Trouble · Djurparken – Under · Christoffer Gustafsson – Två människor på jorden · Florence + The Machine – Ship To Wreck · The Rumour Said Fire – The Balcony · The Tallest Man On Earth – Dark Bird Is Home · Joan Baez – Diamonds And Rust · Ásgier – Was There Nothing? · The National – Sunshine on My Back · Tame Impala – ’Cause I’m A Man · Rihanna – American Oxygen · Mumford & Sons – Snake Eyes · alt-J – Lovely Day · Viktor Olsson – Regn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *