Itali(g)en

rom
Italien, Itali(g)en – kanske heter det så för att man bara vill återvända gång på gång? Nu är i alla fall väskan åter packad och jag färdas mot Rom. Jag landar sent ikväll och sedan har jag tre hela dagar att hänga tillsammans med Filip. Vädret har varit lite sisådär de senaste dagarna så jag håller tummarna för sol och blå himmel. Vi hörs kanske lite sporadiskt här under helgen, annars är jag tillbaka på måndag igen. Puss och ha en fin valborg & första maj!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, så mysigt!! Har aldrig varit söder om Prag, men Rom verkar så otroligt fint. Ha så kul med pojkvännen nu, njut av att ses när ni kan liksom!

  2. Åh fina, fina Italien <3 blir alldeles nostalgisk och nykär i de fina husväggarna och murgrönan, har tillbringat så många lov nere i Italien och vill bara ner dit igen nu <3 hoppas du har det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *