Reebok ZPump

Reebok ZPump
Här om dagen möttes jag av en låda på skrivbordet på mitt kontor. En present som tack för hårt jobb och en lyckad kampanj.
 
Reebok ZPump
Inuti låg dessa sjukt snabba skor – Reebok ZPump. Tackar!
 
Reebok ZPump
Bak på foten sitter en liten knapp där man pumpar in luft i ventiler som löper inuti med skorna. Genom att justera luften med pump-knappen och den lilla ventilen kan man då fixa så skorna får perfekt passform på ens egna fötter. Mycket high-tech.
 
Reebok ZPump
Åtta pump på höger, sjutton på vänster – sedan är jag redo att springa! Skosnörena som ni ser är mest där för dekoration, de behövs liksom inte ens eftersom skon gjuter sig på foten. *läser innantill i produktbeskrivningen*
 
Reebok ZPump
Och så här ser de ut på! Jag älskar att ha lite knäppa och färgstarka träningskläder som livar upp. Det känns som om det är helt okej att snöa in på neon på gymmet när man har rätt vanliga och neutrala kläder till vardags eller vad säger ni?
 
På tal om träning förresten så är jag inne i något slags flow nu då jag tycker det är riktigt kul och siktar mot ett mål, men jag vet inte om det är sånt som ni tycker är roligt att läsa om? Jag själv är inget större fan av renodlade träningsbloggar även om jag kan tycka det är inspirerande med ett inlägg här och där i de ”vanliga” bloggarna jag följer. Hur känner ni?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Hur snygga som helst!
    Och visst vore det trevligt med ett och annat träningsinlägg, men in bara! Det var ju inte därför jag fastnade för sin blogg från första början! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *