Mörkblått

dark blue
Igår packade jag resväskan igen. Ska sanningen fram hann jag knappt packa upp den från Italien innan det var dags att fylla en ny igen (är det något jag är dålig på så är det packning, särskilt att ta hand om den när man kommit hem).
 
dark blue
Jag vet inte om det var något nattligt infall (med tanke på att jag packade någon gång mellan 23 och 01 i sedvanlig ordning) men det verkar som om mitt påskfirande kommer gå i mörkblå toner med lite mönsterinslag. Fint tycker jag!
 
adidas gazelle
Det ska bli himla skönt att få glida runt här hemma hos mina föräldrar, äta god påskmat, spela spel och fira min födelsedag lite i förskott. Förhoppningsvis kommer solen titta fram också så jag kan använda mina blå adidas gazelle-skor som legat i sin skolåda och väntat hela vintern. Jag håller tummarna!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Tycker det ser jättefint ut! Själv packade jag tydligen bara randiga tröjor i blått och vitt, och bara svarta jeans! Ser ut att bli en randig påsk, med andra ord!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *