Min önskelista

önskelista
I min familj är det obligatoriskt att skriva önskelista till födelsedagar och jul. I år hotade till och med mamma med ”om du inte kommer på något får du en… banan!”. Så det var ju bara att sätta sig ned och knåpa ihop en. Som vanligt har jag samlat alla bilder och länkar på en Pinterest-board så att det ska bli enkelt att hitta allt. Dessutom är det ett utmärkt sätt att samla saker under året så man är lite mer förberedd nästa gång det krävs listor.
 
I vanlig ordning önskar jag mig en del saker till mitt hem, som porslin, handdukar, en mandolin till grönsaker och en mikro med varmluftsugn. Jag tror faktiskt att det var någon bloggläsare här som tipsade om att det fanns och eftersom jag saknar ugn i min nuvarande lägenhet tänkte jag att det kunde vara en smart lösning. Utöver det önskar jag mig mest småsaker som man blir glad av, typ färgglada nagellack, tidningsprenumeration och tunna örhängen. Nu återstår att se vad som finns i paketen!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, det här är så himla fina saker!? Älskar att inspireras, även om min stil och smak är totalt annorlunda på typ 75% av punkterna, haha.

  2. Massa fina grejer ju. Är sämst på att skriva önskelistor, borde kanske köra något liknande, samla allt på pinterest 🙂

    Något tips på var man köper så tunna ringar att ha i öronen? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *