Födelsedagsklädd

födelsedag
Så här såg jag ut när jag firade min födelsedag! I leopardfläckig klänning från & Other Stories och ponyhair-tofflor fårn H&M. Mitt första leopardplagg tror jag, är det en åldersgrej kanske?!
 
födelsedag
Och här är jag igen med födelsedagstulpaner i högsta hugg. För övrigt har jag och min garderob en liten spricka i vårt förhållande just nu, det är något som inte funkar och det är nog allra mest mitt fel. Ena stunden vill jag vara färgglad och kreativ men då är alla plagg svarta, nästa dag vill jag ha en klassisk och stilren look men då ser allt ut som trams och ibland kommer jag bara ut med ankelkorta byxor fastän det blåser isvindar… Fick jag bestämma skulle det ju alltid vara barbent-väder och ljummet, men nu gäller det helt enkelt att ta sig igenom denna mellanperiod med någon slags heder i behåll. Jag tror jag får börja med en ordentlig genomscanning av garderoben så det blir lite färre beslut att fatta vid sjutiden på morgonen.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. superfin klänning!
    jag känner igen det där med garderoben och mellanperioden, just nu verkar alla mina plagg vara svarta, utom de flesta av mina klänningar som är ärmlösa och då krävs ändå en tjocktröja –> svart igen. måste försöka lösa detta!

  2. Tycker att det knappt syns att det är leopard, så ingen ålderskris här inte, tycker typ den ser lite guld/blå, jättefin!! Jag är så himla nöjd med mitt garderobsliv just nu, i höstas rensade jag bort kanske 50%, bara TVINGADE ut grejer som va minsta tråkigt (till second hand såklart) och trivs så himla bra nu!! Men det kan ju vara svårt att göra när man är lite mitt emellan som du beskriver.

  3. åh vilket fint födelsedagsbarn!<3 får jag gissa: & other stories är en favvoaffär va? haha! helt rätt dock, massa fint!

  4. Super fin klänning! Känner 100% igen mig med garderob situationen. Har rensat några gånger men känner att allt bara känns fel. Försöker börja handla kläder smartare och bara spara de plagg jag verkligen använder. Längtar som tusan efter varmare vindar, känns som de aldrig kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *