Torsdag 07.54

morgon
God morgon! Här sitter jag vid mitt soffbord och försöker vakna till liv. Jag lyckades låsa in min tvätt i tvättstugan igårkväll så därför fick jag ställa klockan extra tidigt för att gå upp och hämta den…
 
morgon
Jag äter ju nästan alltid frukost när jag kommer till jobbet men nu hann jag bli så himla kaffesugen så jag bestämde mig för att göra en kopp.
 
chokladbollarTill det någon slags energibollar som jag fick för mig att göra i helgen. Känns ju hyfsat nyttigt men alltså, det ska ju till ganska mycket vilja för att man ska tycka att dadlar och frön smakar lika gott som socker och smör… Så nja, helt såld är jag inte.
 
tulpaner
Nu ska jag racea genom den här torsdagen med jobb, PT-pass, födelsedagsfirande för Grazzi och packning. I morgon bitti åker jag till Italien, det ska bli så skönt! Har ni några bra tips på flygplansmusik förresten? Jag gillar när det är lite drömmigt och svävande, typ M83, Explosions in the Sky osv. Tipsa gärna!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. skulle säga att större delen av min blogg består av fantastisk svävande flygplansmusik! fast något peppigare ändå. kika gärna!
    kan tipsa om cuushe, sun glitters och slow magic.
    😀

  2. Haha, smakade en såndär för inte så längesen. Min kompis sålde in den som att "det är preciiiiiis som en vanlig chockladboll", men nja. Dadlar är inte smör helt enkelt.

  3. Ha det så himla fint i Italien! Explosions in the sky är helt klart min bästa flygplansmusik. This will destroy you är också ett tips om du inte redan har lyssnat på dem.

  4. Azure Blue – Willow and Pines, Ghots Loft – So High, Postiljonen (såklart), Scenic – Shockwaves är mina tips 🙂 Finns ju mycket fler men då blir det lite jobbigt att läsa !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *